Primăria Călărași realizează alt Centru de vaccinare. Iată unde…

11 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași realizează alt Centru de vaccinare. Iată unde…
De pe pagina oficială facebook a Primăriei Călărași suntem informați despre faptul că Primăria Municipiului Călăraşi a amenajat un nou centru de vaccinare la sala de sport a Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta şcoală 11) care va deveni de luni, 15 februarie, funcţional. Deși din fotografiile realizate de Primărie nu rezultă… mai aflăm că  Centrul de vaccinare va cuprinde două cabinete medicale, zonă de triaj, zonă post-vaccinare şi spaţiu de prim ajutor. Locația s-a amenajat pentru persoanele care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.
💉 Imunizarea se va realiza cu vaccinul AstraZeneca (persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani) iar procesul de vaccinare care se va desfăşura de luni până duminică în intervalul orar 08.00-20.00 va fi asigurat de 2 medici, 4 asistenţi şi 2 registratori medicale, pe fiecare tură.
‼️‼️ 𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗶̂𝗻 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗽𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗭𝗮̆𝘃𝗼𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗹𝗮 𝘀𝗮𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁. Pentru a preîntâmpina intersectarea cu elevii aflaţi la cursuri, vă rugăm să nu utilizaţi celelalte intrări care permit accesul în unitatea şcolară.
Primul centru de vaccinare amenajat de Primăria Municipiului Călăraşi, este situat pe strada Speranţei nr. 4 (sediul ENEL) și a devenit funcţional din 20 ianuarie.