Primăria Călărași pune la muncă pe polițiștii locali din subordine

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași pune la muncă pe polițiștii locali din subordine

La solicitarea viceprimarului Dragoș Coman, responsabil de ordinea publică și circulația din municipiu,  efectivele Poliției locale din subordine, au fost amplasate în acest weekend pentru a asigura îndrumarea circulației auto din zona Oborului săptămânal/ a Târgului din Călărași. Ca urmare, traficul auto nu a mai avut de suferit, polițiștii interzicând staționări la intrarea din Obor și pe ambele părți ale carosabilului de pe str Dobrogei, îndrumând autovehiculele pentru a folosi străzile adiacente str Dobrogei pentru a ieși din zona. Este o acțiune pe care călărășenii o salută și a cărei continuitate vor să o vadă. Ei apreciază eforturile polițiștilor de îndrumare a circulației deși în zonă haosul produs de lucrările de reparații ale firmei STRABAG nu se mai termină.

Și lucrătorii de la Urban s-au hotărât să ridice gunoaiele aruncate în fața Oborului de către magazinele din zonă, care au făcut o tradiție din aceasta. Poate se vor lua măsuri și vizavi de acest aspect care nu place trecătorilor. Ce spui Primăria mun. Călărași?