Primăria Călărași, preocupată de noi activități. Iată câteva…

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași, preocupată de noi activități. Iată câteva…

Joi, 4 mai,la ora 16.30, Consiliul Local este convocat in sedinta extraordinara, pentru proiectul de rectificare a bugetului de venituri si cheltuieli al anului 2017. Pe lista de activități ce se propun se vor analiza bugetarea obiectivelor cu lucrări în derulare: proiectare și execuție modernizare str. Progresul și Cornișei, racordare la utilități și amenajare parcarea Primăriei, întreținere lucrări parc central, execuție lucrări șos. Rocadă.

Se propun lucrări noi: execuție teren multifuncțional și drum acces ZOO, modernizare DN3B, str. Chiciului, Eroilor, Republicii, Sloboziei, reparații și finisaje trepte și rampe acces din Parc la Sala Polivalentă, întocmirea de documentații și reparații/asfaltare str Școlii, Unirii, străzi Cartier FNC, Crinului, Liliacului. Se solicită bugetarea pentru reparații capitale/ modernizare străzi din municipiu. La fel, atrage atenția realizarea documentației pentru realizarea unei parcări la Sala Polivalentă, dar și pentru modernizarea unor străzi DN23b, str. Sloboziei prel. București. Alte cheltuieli de investiții sunt DALI pentru modernizare străzi cartier Cărămidari, str. M. Kogălniceanu. Se solicită bugetare pentru documentația necesară reabilitării a 3 Piețe: Piața Centrală (demolare, SF, PUZ/modernizare), actualizare documentație Piața de legume-fructe BIG, expertiză tehnică subsol și Hala de carne.

Lista conține foarte multe proiecte ale Primăriei Călărași: întreținere grădini și parcuri, realizarea unui panou la intrarea în oraș, proiecte de sistematizare a unor intersecții, amenajare peisagistică în Parc Central, amenajare zonă picnic, modernizare bdul Nicolae Titulescu între Cornișei și Locomotivei, realizare parcări și trotuare pe str București tronson între Cuza Vodă și Titulescu, achiziție/montare ansambluri de joacă pt. copii în parcuri, realizare rețea canalizare pluvială pe strada Locomotivei și Carter Ceremag, realizare Capelă și dependințe Cimitir Nou, realizare parcare parc Dumbrava, modernizare grădina Zoo, achiziția sisteme supraveghere video în Sala Polivalentă. Pentru aceste lucrări se va realiza documentația tehnică, fiind proiecte pe care primarul Drăgulin și echipa sa vrea să le demareze în viitor.

Discuțiile asupra proiectului de rectificare a bugetului vor fi transmise video pe www.atitudineadincalarasi.ro