Primăria Călărași pierde proces după proces. Sume imense trebuiesc achitate unui transportator local

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași pierde proces după proces. Sume imense trebuiesc achitate unui transportator local

Deși consilierii locali au fost avertizați de consilierul Buzea Romeo că legea și hotărârile judecătorești trebuiesc respectate și s-a cerut intrarea în legalitate a transportului local, părerea acestuia nu a fost luată în seamă. Buzea a venit în Consiliul local cu documente care arătau nelegalități, cerând respectarea legii. A atras atenția despre răspunderea privind plata despăgubirilor pe care le pot datora prin încălcarea legii și neplățile restante.

 

Soluția din dosar 1544/116/2016 dintre Ali Trans Com SRL și Consiliul Local municipal Călărași este publică. Pentru numai 6 luni Consiliul Local este obligat să plătească vreo 5,5 miliarde ron plata subvenției pt perioada iulie – decembrie 2014. Mai sunt de plată și vreo 4,6 miliarde ron penalități care au curs  până la 26.02.2017, dar și taxe de timbru și cheltuieli de judecată. Suma minunată de 5,5 miliarde lei este datorată doar pt 6 luni, până în decembrie 2014. De atunci și până în prezent mai sunt de plată alte sume imense pe care nu le puteți imagina.

Consilierii care au votat răspunsul la întâmpinarea formulată de ALI TRANS COM sunt buni de plată, spune Buzea Romeo. Le-am atras atenția să nu o facă și să nu implice Consiliul Local într-o problemă care nu le aparținea.