Primăria Călărași își cere scuze pentru vreo 400 metri de stradă ce va fi asfaltată, timp de…câteva luni

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași își cere scuze pentru vreo 400 metri de stradă ce va fi asfaltată, timp de…câteva luni

Câteva luni, termen neprecizat se va bloca circulația rutieră pe 2 străzi foarte aglomerate…

Pentru a asfalta câteva sute de metri ale unei străzi, lucrările ar trebui în mod normal să dureze 1-2 săptămâni. Nu facem referință despre cum au asfaltat primarii în localitățile Fundeni, Gălbinași sau în Uniunea Europeană, în timp record / care sunt procedurile de a nu perturba traficul auto și crește disconfortul. Te întrebi ce fel de asfaltare execută timp de câteva luni Primăria Călărași pe bulevardul Nicolae Titulescu pe o lungime de vreo 400 metri…De ce trebuie închise 2 tronsoane de stradă timp de mai multe luni? Înțelegem că trebuie modernizată o stradă pe 74 miliarde de lei vechi… dar cât vor dura lucrările? Câteva luni ce înseamnă?

Primăria Călărași: Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente, însă, începând cu data de 2 Aprilie 2019, pentru câteva luni, tronsoanele Locomotivei-Borcea și Prel. București-Cornișei ale Bulevardului Nicolae Titulescu se vor închide circulației rutiere. Situația este generată de lucrările de modernizare a carosabilului, lucrări ce implica săpături în fundația străzii.