Primăria Călărași extinde parcarea construită în fața acesteia

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași extinde parcarea construită în fața acesteia

Societatea Optim S.A.Călărași continuă și în acest an lucrările la parcarea din fața Primăriei Călărași. Lucrarea a presupus alocarea unei sume de vreo 400 mii lei,  s-a realizat prin voința consilierilor locali. Avem nevoie de o parcare extinsă în fața Primăriei, destinată autoturismelor de serviciu. Parcarea actuală este uneori foarte aglomerată, în zonă fiind mai multe Instituții dar și locul de desfășurare a mai multor întâlniri, manifestări cultural -artistice,  a precizat primarul Daniel Drăgulin.

Am urmărit să realizăm o parcare eficientă, folosind la maximum suprafața de teren pe care noi, Primăria Călărași o avem în proprietate. Cealaltă suprafață, unde se află părculețul și bazinele cu fântâni arteziene sunt proprietatea Consiliului județean Călărași. Sperăm ca în câteva luni să finalizăm lucrarea și să asigurăm locuri suplimentare de parcare cetățenilor care vin cu probleme la Instituția noastră – a precizat primarul Daniel Drăgulin.