Primăria Călărași continuă reabilitarea Parcului Central

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași continuă reabilitarea Parcului Central

Începute în semestrul 2 anul trecut, lucrările de reabilitare a Parcului central din mun. Călărași continuă. Societatea Drumuri Județene a reluat recent lucrările de excavare a bordurilor uzate și de înlocuire a acestora cu borduri noi, de calitate. Lucrătorii sunt preocupați de realizarea de lucrări de calitate, bordurile sunt aliniate și trasate cu echipamente de topografie și sub îndrumarea unui inginer. Acesta arată că asfaltarea va începe atunci când condițiile meteo o vor permite cu stratul de uzură, iar stratul de egalizare va fi efectuat la finalul lucrărilor.

Am cumpărat mobilier stradal nou, de calitate și am înlocuit băncile din parc, arată Daniel Drăgulin. Parcul necesita lucrări de reparații capitale, având asfaltul crăpat și denivelat, iar apa băltind pe multe dintre alei. Am verificat personal calitatea lucrărilor pentru a se evita realizarea de lucrări de mântuială. Parcul central este locul de desfășurare a multor evenimente locale: Sărbătoarea Bobotezei, Ziua Marinei, Zilele Dunării… În acest prim semestru vreau să arăt călărășenilor ce m-au votat că se poate să avem un loc de promenadă, un loc unde să ne plimbăm, bine amenajat și departe de zgomotul cotidian – a declarat primarul Daniel Drăgulin.

Și viceprimarul Viorel Ivanciu arată că există o preocupare de modernizare a falezei portului, prin senatorul PNL Răducu Filipescu acordându-se sume de bani într-un proiect de realizare a unui port turistic, care va redefini municipiul – arăta în discuții viceprimarul Ivanciu (PNL). Calitatea lucrărilor și mai ales a materialelor folosite au fost verificate personal, un exemplu fiind jumătate din Parc realizată anul trecut – spune Viorel Ivanciu. Avem multe proiecte, multe ambiții în acest an, iar echipa condusă de dl. primar va demonstra că ceea ce am promis în alegerile locale, va deveni în timp o realitate a precizat dl viceprimar.

Firma executantă a lucrărilor, respectiv Drumurile județene, și-a demonstrat eficacitatea prin multe alte lucrări din municipiu, și nu întâmplător aceasta execută lucrări în Parcul central. O preocupare care se merită continuată spun cetățenii, care admiră dăruirea muncitorilor pentru acest obiectiv destinat tuturor călărășenilor.