Primăria Călărași & BRAI – CATA acționează pentru deszăpezire

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași & BRAI – CATA acționează pentru deszăpezire
Savu Ionuț/ administrator public al mun. Călărași: În conformitate cu planul de acțiune aprobat de Consiliul local pentru deszăpezire pe raza mun. acționează în prezent ( 20 ian. orele 09.30) un număr de 18 utilaje specializate. Comandamentul care acționează deszăpezirea se află permanent pe teren și dispune intervenția imediată acolo unde este cazul.
Avem pe teren echipe de la Brai Cata care acționează pentru curățarea de zăpadă a trecerilor de pietoni, stațiilor de autobuz și intrării în instituții. Colaborăm cu acestea pentru o eficiență a acțiunilor noastre. Facem apel la cetățenii responsabili să nu îngreuneze deszăpezirea dacă se va impune degajarea parcărilor auto sau căilor de acces să se conformeze indicațiilor noastre și echipajelor de la Poliția locală. 
Dacă ninsoarea va depune cantități mari de zăpadă suntem pregătiți să intervenim cu efective umane și autospeciale suplimentar. Serviciul Spații Verzi – Pavaje din subordinea Primăriei Călărași este disponibil oricând. Deocamdată nu pot acționa din cauza vântului și ninsorii. Nu avem semnalate cazuri de arbori căzuți, dar suntem pregătiți oricând pentru aceasta. Avem o foarte bună colaborare cu ISU, Poliția locală și alte instituții responsabile cu siguranța cetățeanului.
Director Brai – Cata/ Bancu Petre: Am început pe la orele 4 de dimineața cu 12 utilaje cu lamă și sărărițe. După ora 8 am mai scos alte 8 utilaje cu lamă. Avem 18 utilaje ce acționează pe raza mun. Călărași conf. planului de acțiune aprobat de primărie sub coordonarea lor pe teren.