Primăria Călărași aduce echipa lui Dorel la Călărași. Află unde…

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Primăria Călărași aduce echipa lui Dorel la Călărași. Află unde…

Locatarii caselor de pe celebrul bulevard supranumit al Republicii…au fost treziți astăzi de dimineața de o echipă de lucrători înarmați cu cazmale și lopeți. Dispuși în șir indian, la câțiva metri distanță unul de celălalt s-au apucat să sape, normal un șanț. Șanțul minunat era destinat pentru a se îngropa un cablu electric. Unde altundeva să îngropi un cablu decât peste/lângă rețeaua de apă/ canalizare…Adică o intervenție la rețeaua de apă și canal va afecta și rețeaua electrică deservită de cablul respectiv.

Lucrătorii de la S.C. Multiprod SRL nu au auzit de forajul dirijat orizontal dar cunosc bine tehnologia tăierii rădăcinilor arborilor plantați pe domeniul public. Nu contează dacă aceștia vor cade peste câțiva ani pe autovehicule sau casele din zonă, din cauza tăierii rădăcinilor. Tot ei, lucrătorii cu cazmale au scos astăzi trandafirii și plantele de pe domeniul public. În zonă după ploaia de aseară apa băltește la borduri și pe așa numitul bulevard. Totul pute, mirosul specific fiind acela de canalizare înfundată. Nu poți rezista prea mult mirosului greu, fapt pentru care proprietăresele unei locuințe care își recoltau pătrunjelul de pe zona verde, înainte de termen, au intrat repede în casă.

Zona este desprinsă din filmele cu proști, de fapt victime ale urbanizării forțate gândită de Marele Strateg politic, cel mai iubit edil – Daniel. Gropile și șleaurile nu pot fi ocolite, vacarmul produs de autocamioanele grele nu poate fi suportat. Zona este unică în Călărași, și o poți găsi de la trecerea la nivel cu calea ferată pe bdul Republicii spre așa zisă capitală de județ.