Prim-vicepreședintele PNL Călărași Aniel Nedelcu Pațurcă a încurajat pe primarul din Cuza-Vodă. Iată cum… VIDEO

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Prim-vicepreședintele PNL Călărași Aniel Nedelcu Pațurcă a încurajat pe primarul din Cuza-Vodă. Iată cum… VIDEO

Astăzi 21 iulie 2021, prim-vicepreședintele pentru politici publice din PNL Călărași, primarul  Aniel Nedelcu Pațurcă a încurajat pe primarul din Cuza-Vodă la depunerea jurământului de investire ca primar…Aniel a avut un discurs sincer, raportat la faptele pe care orice primar este obligat să le gestioneze pentru dezvoltarea comunității.

 VIDEO

El a îndemnat-o pe Monica Ceaușescu să se înconjoare numai de oameni cu expertiză, pricepuți profesional acolo unde se cere. Echipa este foarte importantă pentru primarul din Borcea care a descris că relațiile trebuie consolidate cu aceasta prin comunicare. Și sprijinul politic este necesar – acolo unde se impun implementarea unor proiecte, obținerea finanțărilor pentru acestea.  Interesul este comun a spus Aniel și a făcut referire la o comună frumoasă, europeană la care visează cu toții…Aniel a descris lucrările pentru drumurile care urmează a fi asfaltate, șanțurile ce urmează a fi betonate, implicarea pentru continuarea tradițiilor locale prin manifestări culturale, etc. 

Aniel a venit cu sufletul deschis pentru a ajuta și pe viitor pe colega sa în proiectele ce vor urma / așa cum a ajutat-o în campania electorală. Este un început marcat de multă muncă pentru perioada ce va urma. Fără muncă și fără o echipă consolidată, bine organizată nu putem face nimic – a declarat pentru Atitudinea din Călărași Aniel Nedelcu Pațurcă.

Monica Ceaușescu este de astăzi 21 iulie 2021 noul primar la com. Cuza Vodă. Aceasta a depus jurământul în fața subprefecților Nicolae Dumitru și Georgică Ștefan delegați de Barbu Valentin. La ceremonie au participat deputatul PNL Emil Florian Dumitru și primarii Pandea Nicolae/ Ștefan Cel Mare, Nedelcu Theodor Aniel Pațurcă/ Borcea precum și inspectorul general școlar Caraion Raluca Maria. Aceștia au felicitat noul primar dându-i sfaturi practice pentru a realiza lucruri bune pentru comunitate și asigurându-i de tot sprijinul instituțional pentru rezolvarea problemelor primăriei.
Monica Ceaușescu și-a demonstrat încă o dată bunele intenții, ambiția de a continua proiectele de dezvoltare ale localităților începute de PNL și a mulțumit pentru sprijinul acordat respectiv pentru încrederea pe care au avut-o cetățenii când au votat-o…