Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin a primit azi de la guvernul PSD, bani pentru reabilitarea a 3 străzi.

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin a primit azi de la guvernul PSD, bani pentru reabilitarea a 3 străzi.

Primăria Călărași anunță azi 29 noiembrie 2017 privind semnarea contractului de finanțare pentru obiectivul de investiții ”Reparații capitale străzi în municipiul Călărași – Lot 1, județul Călărași”, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală

Miercuri, 29 noiembrie, primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a semnat, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, contractul de finanțare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală, Subprogramul ”Regenerare urbană a municipiilor și orașelor”, Domeniul construirea/modernizarea/reabilitarea drumurilor publice clasificate și încadrate în conformitate cu prevederile legale în vigoare ca drumuri județene, drumuri de interes local, respectiv drumuri comunale și/sau drumuri publice din interiorul localităților, ce privește obiectivul de investiții ”Reparații capitale străzi în municipiul Călărași – Lot 1, județul Călărași”. Este vorba de străzile Mușețelului, Știrbei Vodă și bulevardul Cuza Vodă.

 Valoarea totală a investiției este de 7.746.332,02 lei cu TVA, din care finanțarea asigurată prin PNDL – 4.895.801,97 lei cu TVA.

 

Se are în vedere reabilitarea a 2043.40 m de străzi, fiecare stradă având lungimea de:

      – Bulevardul Cuza Vodă- 597.80 m

      – Str. Mușetelului – 778.30 m

      – Str. Știrbei Vodă  – 667.30 m

Proiectul vizează atât reabilitarea părții carosabile, cât și a trotuarelor (excepție făcând tronsoanele unde sunt trotuare modernizate de curând).

De menționat că președintele PSD Călărași secretarul de Stat Ciprian Pandea a arătat ieri la conferința de presă prezentată pe link faptul că PSD și el personal, ca secretar de Stat, susține dezvoltarea și modernizarea județului nostru fără a ține cont de orientarea politică a primarilor. Pandea a dat exemple cu primării unde s-au semnat contracte importante dar și viitoare solicitări ale unor Primării care vor primi bani de la guvernul PSD pentru proiecte de utilitate publică.

Un exemplu pe care toți politicienii ar trebui să îl urmeze atunci când se gândesc la prosperitatea și lucrurile bune din județul lor. Felicitări Daniel! Bravo Ciprian!