Preșcolarii Liceului Tehnologic Nr. 1 Borcea au beneficiat de “Ghiozdănele cu Viitor” de la primarul Theodor Nedelcu Pațurcă

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Preșcolarii Liceului Tehnologic Nr. 1 Borcea au beneficiat de “Ghiozdănele cu Viitor” de la primarul Theodor Nedelcu Pațurcă
Astăzi, preșcolarii Liceului Tehnologic Nr. 1 Borcea au beneficiat de “Ghiozdănele cu Viitor” în cadrul proiectului “Start în Educație” inițiat de Fundația World Vision România. Scopul proiectului este acela de a răspunde nevoilor copiilor din mediul rural, pentru a le facilita accesul la grădiniță și la resursele de care au nevoie, precum și la experiențe de învățare gestionate de părinți.
Autoritatea locală, prin prezența domnului primar Nedelcu Pațurcă Theodor Aniel, a fost alături de noi în dezbaterea studiului de evaluare “Școala Părinților” .

Primar,  Theodor Nedelcu Pațurcă: Astăzi am fost prezent la Liceul Tehnologic nr.1 Borcea pentru a oferi preșcolarilor cel mai bun ,,start în educație”. Alături de actorii importanți din jurul copilului: părinți, cadre didactice, autoritate locală, consilieri de dezvoltare personală, am implementat proiectul ,,Start în educație ” alături de World Vision România, dar și prin studiul de evaluare “Școala Părinților “.

Felicitări copiilor, părinților, conducerii scolii și întregului colectiv de profesori!
Multumesc pentru implicare fiecărui participant!