Premierul Cîțu a venit la Călărași. Iată de ce este susținut de deputatul Dumitru…VIDEO

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Premierul Cîțu a venit la Călărași. Iată de ce este susținut de deputatul Dumitru…VIDEO

Astăzi 15 septembrie 2021, Florin Câțu a avut o întâlnire cu Comitetul Comtetul Director Județean al  PNL Călărași. A fost ocazia normală de a-și prezenta viitoarele intenții și strategii politice dar și pentru redresarea economiei, privind proiectele de urmat pentru dezvoltarea României. Toate acestea sunt reunite în moțiunea România Liberală, un document asupra căruia astăzi liberalii călărășeni au discutat.

Principalele puncte ale documentului propuse de premier pentru dezvoltarea României sunt revizuirea Constituţiei,  intrarea ţării noastre în Spaţiul Schengen şi apropierea de moneda euro, creşterea investiţiilor şi încurajarea antreprenoriatului, cât şi digitalizarea ANAF, recuperarea prejudiciilor din infracţiuni şi sporirea încrederii în instituţiile statului. Florin Cîţu afirmă că liberalismul modern pe care îl susţine se bazează pe următorii piloni: punerea cetăţenilor în centrul guvernării şi politicii prin oferirea celui mai avantajos contract politic pentru aceştia; statul de drept; statul eficient pus în slujba cetăţeanului; concentrarea statului asupra furnizării corespunzătoare a celor mai importante bunuri şi servicii publice; furnizarea cadrului instituţional necesar producţiei private eficiente a unor bunuri şi servicii aflate astăzi în sarcina statului.

Documentul poate fi consultat AICI.

Toate aceste discuții au avut ca scop cunoașterea lui Florin Cîțu de către echipa de la Călărași pentru susținerea sa la conducerea partidului, la Congresul Național de peste 10 zile. Aceasta a venit necondiționat de la cei prezenți, iar unul dintre susținătorii premierului Cîțu la șefia partidului este deputatul PNL Călărași Emil Florian Dumitru
A venit momentul unei alegeri asumate! Iar prezența lui Florin Cîţu în cadrul Comitetului Director Județean al liberalilor călărășeni pentru prezentarea moțiunii ”România Liberală” și votul de încredere acordat este dovada că avem nevoie de această schimbare pentru a putea face politică pentru comunitățile călărășene, pentru oameni, pentru viitorul tuturor!..a declarat deputatul călărășean celor prezenți.
Deputat Emil Dumitru: Îmi declar, public, susținerea față de Florin Cîțu, în competiția internă pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. O alegere argumentată, cu gândul la viitorul județului Călărași, locul unde m-am născut și m-am format ca om.
De ce Florin Cîțu?
Pentru că PNL are nevoie de o #schimbare, de o reformă politică și administrativă bazată pe expertiza unei noi generații de politicieni, dar și de o #stabilitate politică care să consolideze încredere românilor în guvernarea PNL.
Argumentele mele fac parte din perspectiva unei dezvoltări economice de succes, implementată de premierul Florin Cîțu, o industrie alimentară și o agricultură în concordanță cu nevoile fermierilor și nu în ultimul rând punctez curajul și libertatea de a alege liderul care poate construi o Românie #liberală.
video