Prefectura Călărași mai aproape de oameni. Subprefectul Beștea susține audiențe, săptămânal și la Oltenița

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Prefectura Călărași mai aproape de oameni. Subprefectul Beștea susține audiențe, săptămânal și la Oltenița

COMUNICAT DE PRESĂ

 

ACTIVITATEA DE PRIMIRE ÎN AUDIENȚĂ

LA INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

VA FI REALIZATĂ ȘI LA OLTENIȚA

 

 

Începând cu data de 9 octombrie 2017, subprefectul județului Călărași, Mihaiță Constantin BEȘTEA va susține audiențe și în municipiul Oltenița, în sala mare a Primăriei municipiul Oltenița, în fiecare zi de luni, începând cu ora 9.00.

 

Reamintim că primirea cetățenilor în audiență este realizată, de regulă, de către prefect și subprefect în ziua de marți a săptămânii, începand cu orele 09:00, la sediul Instituției Prefectului, județul Călărași din municipiul Călărași, str.Sloboziei nr.9-11.

 

Activitatea de primire a cetățenilor în audiență este gestionată în cadrul Compartimentului de Informare și Relatii cu Publicul. Înscrierea în audiență se face la următoarele telefoane: 0242/314555, 0242/315304, 0242/315305 interior 29042 sau personal, pe baza problematicii cu care cetățenii se adresează Instituției Prefectului, până cel mai târziu în preziua (lucrătoare) datei la care este stabilită audiența.

Pentru înscrierea în audiențele desfășurate în fiecare zi de luni, la Oltenița, cetățenii se pot adresa și Registraturii Primăriei Oltenița.