Polițiștii, oameni ai Comunității. Interviu

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Polițiștii, oameni ai Comunității. Interviu

Cotidianul online, Atitudinea din Călărași are oportunitatea de a prezenta călărășenilor unul dintre polițiștii remarcați privind rezultatele muncii de poliție în folosul cetățeanului. Nu a fost ușor pentru insp. șef al IPJ Călărași dl. Marian Iorga și pentru purtătorul de cuvânt dna Florentina Dobre ca să aleagă un polițist dintre cei mulți care își desfășoară activitatea cu foarte bune rezultate în cadrul Instituției.

Stroe Manuel Adrian, este șef de post de poliție în com. Perișoru. Ne spune cum este munca de poliție, cum a devenit polițist, diversitatea activităților de serviciu, despre munca în echipă și despre zâmbetul oamenilor pe care-i ajută. Este o meserie pe care, dacă aș fi la situația de început de carieră, aș alege-o din nou. Fără niciu un dubiu – spune șeful de post. Descrie ce satisfacții profesionale are, despre restituirea bunurilor furate și ”greutatea” de a prinde infractorii, de a depista pe cei certați cu legea, exemplificând cu cazuri când cercetările sunt concomitente, în locații diferite și se impun prioritizări.

La sfârșitul interviului, polițistul  Stroe Adrian transmite un mesaj tinerilor ce doresc să urmeze această meserie plină de responsabilități dar și un mesaj infractorilor, celor certați cu legea.