Polițiștii nu se opresc în lupta anti-COVID. Comunicat

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Polițiștii nu se opresc în lupta anti-COVID. Comunicat

Misiuni și controale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au verificat 79 de societăți comerciale, 22 de operatori de transport persoane și 328 de obiective de interes. Totodată, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de 2.000 de lei. De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 550 de mijloace de transport, 177 fiind mijloace de transport în comun și 422 de persoane, dintre care 28 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 394 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358.