Polițiștii din Călărași vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de minivacanța de Sfânta Maria.

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Polițiștii din Călărași vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță de minivacanța de Sfânta Maria.

SĂRBĂTOAREA SFINTEI MARIA, ÎN SIGURANȚĂ

 Peste 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți. Astfel, în perioada 11 – 15 august 2017, 122 de poliţişti acţionează, zilnic, pe raza județului Călărași, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele traseele de acces către zonele turistice.

Pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi 60 de mijloace, constând în autovehicule de intervenție și aparate radar.