Polițiștii călărășeni peste tot…Iată rezultatele ultimei săptămâni

4 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Polițiștii călărășeni peste tot…Iată rezultatele ultimei săptămâni

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 8 persoane, precum și dispunerea a 10 măsuri preventive.

În perioada 19 – 25 octombrie a.c., polițiștii au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 60 de acțiuni și s-a intervenit la aproximativ 400 de evenimente, dintre care 384 sesizate prin 112. Ca urmare a activităților, au fost constatate 45 de infracțiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 1850 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 530.000 de lei. Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 9 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 70 de permise de conducere și retrase 18 de certificate de înmatriculare.