Polițiștii călărășeni, la datorie

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Polițiștii călărășeni, la datorie

 

BULETIN DE PRESĂ  – IPJ CĂLĂRAȘI

Trei bărbaţi din Roseţi reţinuţi de poliţişti

 

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 30 ianuarie a.c. poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Călăraşi au probat activitatea infracţională a trei bărbaţi din  Roseţi care în luna decembrie 2016, ar fi agrestat fizic un consătean.

Cei trei sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Aceştia au fost reţinuţi de poliţişti şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi cu propunere de arestare preventivă.

 

Reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi lovit fiul

 

Un bărbat din Lehliu-Gară a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti după ce şi-ar fi agresat fizic copilul minor.

Poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de violenţă în familie faţă de un bărbat care la începutul lunii ianuarie a.c. şi-ar lovit fiul minor.

La data de 30 ianuarie a.c. acesta a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de  ore.

Cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Lehliu-Gară care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, bărbatul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.