Poliția locală ia măsuri de mutare a autovehiculelor expuse la vânzare în parcarea Stadionului Călărași

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Poliția locală ia măsuri de mutare a autovehiculelor expuse la vânzare în parcarea Stadionului Călărași
Poliția locală Călărași preocupată de asigurarea de locuri de parcare pentru meciurile de fotbal de pe terenul din mun. Călărași
Încă de la primele ore astăzi 28 iulie 2018 efective ale Poliției locale Călărași au luat măsuri de mutare a autovehiculelor expuse la vânzare în parcarea publică din fața Stadionului Călărași. Discuții cu conducerea Poliței locale arată că polițiștii nu vor fi indulgenți și vor aplica sancțiuni contravenționale pentru cei care ocupă parcarea în scopul expunerii la vânzare a autovehiculelor dar și a autospecialelor care deservesc o societate comercială din apropierea Stadionului care ocupă zilnic parcarea cu vreo 7 autovehicule.
 
 
Și conducerea Primăriei Călărași este preocupată de buna desfășurare a meciurilor de fotbal respectiv pentru asigurarea de locuri de parcare celor ce vin la stadion. Viceprimarii Dragoș Coman și Viorel Ivanciu au declarat că au în vedere contractarea unui serviciu de ridicare a autovehiculelor ce încalcă prevederile legale sau rezultate din Hotărâri ale Consiliului local. În prezent se caută soluții pentru depozitarea acestora după ridicare dar și de asigurare a unui spațiu pentru un târg de autovehicule – a declarat Viorel Ivanciu, indicând ca soluție parcarea de pe strada Dobrogei din fața S.C. Prutul S.A. Galați.
 
 
Dragoș Coman a declarat că nu numai asigurarea de locuri de parcare pentru desfășurarea în bune condițiuni a meciurilor preocupă conducerea Primăriei ci și descongestionarea parcărilor publice din municipiu, unde zeci de autovehicule zac expuse la vânzare de foarte mult timp, împiedicând folosirea parcărilor de către locatarii din zonă sau cetățeni, ridicarea zăpezii iarna sau salubrizarea zonei. Un exemplu unde Primăria va acționa cu fermitate va fi nu numai la Stadion ci și în parcarea din fața liceelor Sandu Aldea- Mihai Eminescu, a continuat viceprimarul Coman.