Poliția locală din mun. Călărași asigură buna desfășurare a meciului de fotbal de mâine, din Liga I pe stadionul Ion Comșa

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Poliția locală din mun. Călărași asigură buna desfășurare a meciului de fotbal de mâine, din Liga I pe stadionul Ion Comșa

Anghel Daniel, directorul Poliției locale Călărași: Efective importante de polițiști locali, vor asigura meciul de mîine 28 iulie 2018 de pe stadionul din mun. Călărași. Vom asigura blocarea străzii Tudor Vladimirescu și a străzilor perpendiculare pe aceasta (Viitor, Rahova, Plevna) și vom îndruma circulația pe b-dul Republicii.

 

Totodată conform Dispoziției de primar dar și planului de acțiune al Jandarmeriei:

 – se va restricţiona circulaţia autovehiculelor pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul cuprins între B-dul Republicii și str. Locomotivei în data 28.07.2018, între orele 16.00 – 21.00.

Între orele 15.00 – 21.00 va fi interzisă desfacerea, comercializarea şi consumul de băuturi alcoolice în toate localurile de alimentaţie publică, baruri şi restaurante din zona stadionului municipal ,,Ion Comșa”.

Încă de astăzi, prin Dispoziție a primarului noi am informat pe cei ce desfac băuturi alcoolice din zona stadionului despre interdicțiile ce le au între orele 15-21. Vom acționa ți pentru corecta ocupare a parcărilor publice, pentru a nu se produce disconfort cetățenilor ce locuiesc în zona stadionului – a menționat Anghel Daniel.

Șeful Poliției locale a răspuns întrebărilor privind eficacitatea intervenției polițiștilor locali la nunțile de rromi care nu respectă prevederile legale și hotărârile de Consiliu local privind liniștea publică și ocuparea domeniului public. Acesta a enumerat numărul mare de sancțiuni aplicate și alte măsuri complementare, cooperarea cu Poliția mun. Călărași și Jandarmeria. S-a arătat preocuparea efectivelor reduse de polițiști locali de a asigura corect și în acest week-end măsurile de ordine publică și circulație rutieră la Oborul de animale, ridicare a garajelor sau alte activități polițienești care trebuie să concure la asigurarea unui climat de ordine și disciplină.

Anghel Daniel a transmis mesaje pentru respectarea indicației polițiștilor mâine la meciul de fotbal, și în general la activitățile pe care aceștia le desfășoară, subliniind contribuția acestora la dezvoltarea localității dar și a imaginii mun. Călărași. Șeful Poliției locale a demonstrat că este un bun călărășean și a încheiat cu: HAI DUNĂREA!