Poliția locală Călărași va asigura buna desfășurare a meciului de fotbal Dunărea Călărași – Universitatea Craiova

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Poliția locală Călărași va asigura buna desfășurare a meciului de fotbal Dunărea Călărași – Universitatea Craiova

Și în acest week-end Poliția locală Călărași va asigura buna desfășurare a meciului echipei locale de fotbal din mun Călărași, asigurând mi multe activități: 

1.Dispozitiv de  blocare a str.Tudor Vladimirescu, la intersecția cu str. Unirii și str.Locomotivei:

Dispozitivul va fi asigurat de către Poliția Locală Călărași și IJJ Călărași

– numărul de polițiști locali cu atribuții de circulație: 2 cu un auto;

Misiunea: Nu permit accesul autovehiculelor pe str.Tudor Vladimirescu spre zona de intrare în stadion, respectiv nu permit parcarea autovehiculelor în zona cuprinsă între str.Oituz și str.Locomotivei – poarta de acces nr.3 pe un perimetru de circa 80 – 90 metri stânga și dreapta porții de acces, pentru a permite autovehiculelor aparținând suporterilor oaspeți (autocare, microbuze sau mașini particulare) să parcheze în această zonă;

Accesul prin acest dispozitiv se va face doar cu acordul jandarmilor și după verificarea de către reprezentantul organizatorului a documentelor care-i permit accesul, documente eliberate de către clubul sportiv DUNĂREA 2005 Călărași.

 

2.Dispozitiv de fluidizare a traficului rutier, pe străzile Oituz, Speranței, Stadionului:

Dispozitivul va fi asigurat de către Poliția Locală Călărași și IJJ Călărași

Misiunea: Polițiștii locali efectuează fluidizarea traficului auto pe str.Stadionului, Speranței și Oituz, străzi care converg către str.Tudor Vladimirescu, arteră ce va fi blocată de dispozitive aparținând Jandarmeriei, în intervalul 16.00 – 21.00. Se poate permite accesul cu auto pe aceste străzi, cu mențiunea că șoferii vor fi informați cu privire la faptul că nu vor putea intra pe str.Tudor Vladimirescu. Accesul se va face în limita locurilor de parcare disponibile pe aceste segmente de drum. În momentul în care polițistul local observă că nu mai sunt locuri de parcare disponibile, pe cele trei străzi, va lua măsura restricționării accesului pe aceste trei segmente de drum, evitând apariția ambuteiajelor, a blocării accesului pe aceste artere.   

 

  1. Dispozitiv de fluidizare a traficului rutier și pietonal, pe B-dul Republicii:

Dispozitivul va fi asigurat de către Poliția Locală Călărași

-numar de polițiști locali în zona parcare stadion, trecere pietoni stadion, 2 cu un auto;

Misiunea: Polițiștii locali efectuează fluidizarea traficului auto și pietonal pe B-dul Republicii, chiar în zona fostei intrări principale din stadion, vor supraveghea accesul în parcarea stadionului, astfel încât să nu se creeze busculade sau alte evenimente care ar putea pune în pericol integritatea persoanei sau a bunurilor.

Vor reglementa înainte de începerea partidei, pe timpul afluirii spectatorilor către stadion, frecvența traversărilor la trecerea de pietoni, astfel încât să nu apară ambuteiaje sau alte evenimente.

Vor supraveghea pe timpul desfășurării partidei parcarea stadionului, astfel încât să nu apară evenimente care să pună în pericol viața sau integritatea persoanei sau a bunurilor.

La terminarea partidei, va fi restricționat accesul auto pe b-dul Republicii, pentru o perioadă de circa 15 – 20 minute, blocarea fiind realizată de echipaje aparținând Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipale. În această perioadă polițiștii locali vor supraveghea defluirea spectatorilor și a autovehiculelor care vor ieși din parcarea stadionului, pentru a preveni apariția oricărui eveniment.

Ora realizarii dispozitivelor : 13.15;

Modul de actiune in difrite situatii: persoanele care vor fi depistate săvarsind fapte contraventionale,vor fi sanctionate conform Legii nr.61-1991R, OUG nr.195/202-r și HCL nr.219/2008-r iar cele care săvârșesc infracțiuni,vor fi predate pe bază de proces verbal organelor abilitate, pentru luarea masurilor legale.