Poliția locală Călărași & Primăria Călărași…Cât vă mai bateți joc de cetățeni? Cine trebuie să sancționeze pentru ocuparea nelegală a parcărilor?

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Poliția locală Călărași & Primăria Călărași…Cât vă mai bateți joc de cetățeni? Cine trebuie să sancționeze pentru ocuparea nelegală a parcărilor?

După ce au ocupat parcarea publică din fața liceului Agricol-Eminescu, samsarii ocupă și parcarea publică a Pieței Big. Poliția locală și Primăria? Bine mersi…

Primim la redacție mai multe scrisori ale cetățenilor nemulțumiți. Domnul Drăgan ne relatează o situație adevărată, despre care am mai scris fără ca Primăria să ia vreo altă măsură în afară de a ne face plângere Instanței de judecată. Este vorba de lipsa locurilor de parcare din municipiu. În zona Pieței Big realizarea locurilor de parcare a fost un proiect de risipă a banilor publici. În loc de parcări s-au realizat locuri unde se vând pomi, flori, unde se depozitează grămezi de pepeni, varză sau…brazi. Zeci de locuri de parcare nu se pot folosi pentru că Poliția locală nu poate obliga la respectarea legii. Neputința Primăriei de a lua vreo măsură eficientă pentru ca noi, cetățenii să putem folosi parcarea publică de acolo este relatată de cititori…

Ce spune Primăria? 

Sub semnătura primarului Daniel Ștefan Drăgulin, a consilierilor juridici Papazi Nelu și Andrei Simona: Jurnaliștii (pârâții de la Atitutinea din Călărași) ar trebui să cunoască faptul că datorită creșterii semnificative a numărului de autovehicule, inexistența locurilor de parcare reprezintă o chestiune de notorietate, care afectează întreg teritoriul țării, nefiind limitată doar la zona administrativă a U.A.T. Călărași. Soluționarea unei astfel de situații, nu presupune doar o perioadă determinată, ci implică o perioadă mare de timp, precum și reurse materiale corespunzătoare…aspecte pe care presa le ignoră în totalitateși nici nu le prezintă opiniei publice locale, dovedind rea-credință.

Despre situația necontrolată a ocupării parcărilor  redacția noastră a scris pe LINK LINK LINK LINK LINK sau alt LINK În loc să rezolve situația pe care cetățenii o reclamă presei, primarul dă presa în judecată, cerând Instanței ca să ne interzică să mai scriem despre aceasta apreciind că ar fi articole denigratoare, ofensatoare, care compromit imaginea de primar și a Primăriei. Doar…doar vreun judecător va stabili că problema parcărilor este așa cum crede primarul o problemă națională…pentru ca în municipiul Călărași să nu se facă nimic pentru a se remedia din sesizările cetățenilor sau interpelările consilierilor Marius Dulce și Carmen Filimon.

PÂNÂ CÂND ???

p.s. Dacă vă contactează Primăria Călărași domnule Drăgan vă rog să îmi comunicați totul…Atitudinea din Călărași este aproape de oameni. Mulțumesc!