Poliția călărășeană, mereu la datorie

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Poliția călărășeană, mereu la datorie

 

BULETIN DE PRESĂ  Nr. 41 din 16 ianuarie 2017

Condamnat la 2 ani închisoare pentru complicitate la tâlhările calificată

Poliţiştii au depus în penitenciar un bărbat din Călăraşi, condamnat la 2 ani închisoare.

În ziua de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Călăraşi pe numele unui tânăr de 28 ani, din Călăraşi.

Bărbatul, condamnat la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tentativă de tâlhărie calificată, a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

 

Reţinuţi de poliţişti pentru tâlhărie calificată

 

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, doi tineri bănuiţi că în cursul lunii ianuarie a.c. ar fi tâlhărit un bărbat.

La data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragalina au indentificat şi reţinut pentru 24 de ore, a doi tineri, din comuna Dragalina, care în luna ianuarie a.c. ar fi tâlhărit un consătean.

Cei doi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călărași, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași cu propunere de arestare preventivă.

 

A condus cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată/ Poliţiştii i-au întocmit dosar penal

 

Poliţiştii din Călăraşi au întocmit dosar penal unui bărbat care conducea un autoturism deşi avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Bărbatul de 35 de ani, din Călăraşi a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.