PNL: Suntem aproape de cetățeni, implicați, competenți și responsabili

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PNL: Suntem aproape de cetățeni, implicați, competenți și responsabili

Staff-ul de campanie al PNL s-au deplasat astăzi 16 noiembrie, la Valea Argovei, locație renumită în județ pentru fermele piscicole și campionatele de pescuit, împreună cu candidații pentru Parlamentul României. Ei au transmis un mesaj scurt: Suntem aproape de cetățeni, implicați, competenți și responsabili.

staff-pnl3

Vasile Iliuță: Mă bucură prezența în fruntea listei de la Senat a domnului Răducu Filipescu, un politician ale cărui calități nu le poate contesta nimeni și un politician pe care județul se poate baza. Împreună ne facem treaba atât în plan politic, cât și administrativ. Obiectivul nostru este comun: câștigarea alegerilor din 11 decembrie, pentru a face România să meargă înainte.

Vasile Iliuță a profitat de ocazie și a transmis locuitorilor că a făcut semnalizarea, marcajele și reparații la drumurile județene, a pregătit deszăpezirea pentru iarnă și a repartizat utilajele, astfel încât, pe toate drumurile județene, care fac legătura cu drumurile naționale, să se poată interveni la timp. I-a rugat pe locuitorii din Valea Argovei să aibă încredere în mandatul pe care i l-a dat PNL-ul, de a fi președintele Consiliului Județean Călărași, asigurându-i că va duce prioritățile cetățenilor la îndeplinire.