PNL câștigă doar o altă experiență la alegerile parțiale de la Unirea și Lehliu. Iulian Iacomi: Greu de învins 4

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PNL câștigă doar o altă experiență la alegerile parțiale de la Unirea și Lehliu. Iulian Iacomi: Greu de învins 4

De necrezut! După doar un tur de scrutin PSD Călărași câștigă zdrobitor funcția de primar la Unirea, Lehliu, dar și un fotoliu de deputat. Actualul primar PSD Belu Florian este dorit în continuare ca primar de vreo 67% din cetățenii din Unirea ce s-au prezentat la vot pe 11 iunie a.c. . Din spusele celor participanți la votare, contracandidata sa renumita membră PNL Aurica Pârlea zis și a lui Doagă, a fugit din cauza emoțiilor prin spatele unei secții de votare. Cetățenii din comună amintesc de vremurile de la revoluție când aceasta s-ar fi  refugiat tot de emoții în cimitir. Aurica a rămas în continuare însă consilieră…Belu Florian a fost alegerea majorității din com. Unirea, iar aceasta nu a fost întâmplătoare. Belu Florian s-a dovedit a fi un om comunicativ, asociabil, cu expertiză în problemele comunei, și mai ales având o largă susținere a PSD.

La Lehliu situația este umilitoare pentru PNL, unde  în loc Lehliu, Răzvani și  sat Buzoieni  unde acest partid a obținut un procentaj mediu de doar 36.17%. PSD a obținut însă prin primarul Iulian Iacomi 47.3%, deși putea obține și voturile lui Ștefania Moga, fost viceprimar PSD care a obținut alte 15.88%. Adică un total 63,18%. Peste 60%  este scorul pe care cetățenii l-ar fi dat PSD, un partid căruia îi acordă încredere în continuare și nu întâmplător. Orice s-ar spune, voturile date lui Iulian Iacomi arată garanția acestuia în fața alegătorilor, expertiza de care se bucură acesta, profesionalismul și probitatea demonstrate nu prin promisiuni ci prin rezultate. Oamenii în Unirea și Lehliu au apreciat nu vorbele ci faptele candidaților. Iulian Iacomi a rămas și al 4 -lea mandat primar al celor din Lehliu și nu numai. Proiectele sale continuă către Răzvani unde are de asfaltat vreo 5.4 km dar și în sat Buzoieni. Extinderea rețelei de apă și canalizare dar și realizarea de trotuare sunt priorități ale lui Iacomi, iar acesta promite că va onora angajamentele date, făcând localități model din Răzvani și Buzoieni după realizările sale din Lehliu.

Cea mai mare surpriză a alegerilor este aceea că pe locul de deputat PSD al lui Iulian Iacomi urcă acum alt tânăr social democrat călărășean:  Sorin Vrăjitoru. Un om cu expertiză, studii și dorință de a face în continuare lucruri bune, așa cum PSD ne-a obișnuit. Sorin Vrăjitoru are deja câteva inițiative legislative, ca urmare a proiectelor la care el și echipa PSD Călărași au lucrat.

PSD Călărași își continuă proiectele pentru binele românilor, a declarat Ciprian Pandea președinte al PSD Călărași, și va onora toate promisiunile pe care le-a făcut, după cum deja a demonstrat-o. La PNL Călărași s-au evitat a se da declarații. Deși președintele CJ Vasile Iliuță s-a implicat extrem de mult în campania electorală alături de consilieri județeni, conducerea de partid reprezentată prin Daniel Drăgulin a fost greu de găsit printre locuitorii din Unirea și mai ales Lehliu, aceștia preferând plimbări la Bruexelles în locul campaniei electorale… PNL a demonstrat ieri 11 iunie 2017 că devine la Călărași din ce în ce mai mic, datorită comunicării defectuoase pe care o are în unele localități cu alegătorii dar și prin lipsa de rezultate ori credibilitate a candidaților.