PNL Călărași: Președintele int. Emil Dumitru anunță înlocuirea unor consilieri locali din mun. Călărași…

3 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PNL Călărași: Președintele int. Emil Dumitru anunță înlocuirea unor consilieri locali din mun. Călărași…

În cadrul Conferinței de presă de la sediul PNL Călărași, conducerea acestuia a anunțat că va fi exigentă și va lua măsurile disciplinare, statutare împotriva consilierilor locali din mun. Călărași care au votat altfel decât interesul politic al PNL. S-a dat exemplul votării în unanimitate al bugetului Consiliului local Călărași, existând și alte hotărâri de consiliu unde există certitudinea că unii consilieri locali trădează interesele de partid.

Deși presa a insistat să afle detalii privind numele celor în cauză, Emil Dumitru a comunicat că le va anunța după luarea măsurii, sperând în vreo îndreptare prealabilă a acestora. Cu alte cuvinte vremea gingășiei în PNL s-a terminat. Se așteaptă măsuri ferme, eficiente împotriva celor ce se comportă altfel decît interesele de partid o cer. Măsura retragerii sprijinului politic duce imediat la pierderea calității de consilier local și înlocuirea acestuia cu altul de pe lista de consilieri aleși.