PNL Călărași / Nicolae Dumitru. Adio domule prefect, dar rămân cu tine…

o săptămână ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PNL Călărași / Nicolae Dumitru. Adio domule prefect, dar rămân cu tine…
SURSE: Nicolae Dumitru este soluția salvatoare a PNL Călărași pentru funcția de secretar general al Prefecturii. Acesta are studii juridice și va fi responsabil de a semna avizul de legalitate al hotărârilor luate de către consilierii locali și județeni…
Cu alte cuvinte la Prefectură, ora exactă va fi dată tot de PNL…
Nicolae DUMITRU a fost înlocuit din funcția de subprefect. El își descrie implicarea pentru performanța în administrație într-o perioadă grea, cu vremuri tulburi pentru cetățeni.
Nicolae DUMITRU: Îmi închei astăzi mandatul de subprefect al Județului Călărași.
În acești doi ani de pandemie și vremuri tulburi, am încercat ca întreaga mea activitate să ducă la îmbunătățirea actului administrativ și la crearea unui climat prielnic pentru performanță în administrația locală.
Am conștientizat, încă de la început, că am o obligație față de cetățenii acestui județ și grija față de aceștia să fie veritabilă, ferindu-mă de acțiuni populiste și lozinci ieftine.
Traversăm o perioadă dificilă, cu provocări fără precedent și greutăți pentru cetățenii acestei țări, astfel încât este nevoie, mai mult ca oricând, de o administrație orientată către aceștia, cu bun simț, corectitudine și respectarea legilor.
Doresc să mulțumesc tuturor celor care mi-au fost aproape în demersul politic și administrativ: Guvernului României, domnului președinte Ciprian Pandea și implicit organizației județene PNL – Călărași pentru încrederea acordată, colegilor din cadrul Instituției Prefectului, conducerii instituțiilor deconcentrate, primarilor, secretarilor, și nu în ultimul rând, aș dori să le mulțumesc celor doi oameni valoroși, domnul general Marian Stoica, fost prefect al județului, și domnul Barbu Valentin, actual prefect al județului Călărași, pentru înțelegere, prietenie, sprijin și profesionalism.
Viitorul meu profesional mă va găsi, cel mai probabil, în echipă tot cu domnul prefect Barbu Valentin.
Să auzim de bine!
Nicolae DUMITRU