PNL Călărași denunță că primarul Radu Iulian este ținta unor atacuri electorale. COMUNICAT DE PRESĂ

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PNL Călărași denunță că primarul Radu Iulian este ținta unor atacuri electorale. COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă – 08 mai 2024

 

Echipa PNL Călărași a luat act, cu foarte mare dezamăgire, de situația creată în comuna Dichiseni, acolo unde primarul liberal Iulian Radu, candidat pentru un nou mandat în alegerile locale din data de 9 iunie, este ținta unor atacuri fără precedent din partea competitorilor politici.

Dacă flyerele ”otrăvite” folosite în unele localități, printre care și Dichiseni, încă reprezintă o strategie de campanie pentru unii adversari politici, deși ne aflăm în anul 2024, este total de neacceptat atacul de tip mafiot (distrugerea unei livezi tinere de cireși pe rod) întreprins asupra primarului Iulian Radu. Din primele informații, acest atac ar fi fost executat de susținătorii candidatei PSD la Primăria Dichiseni. Cerem organelor responsabile cu aplicarea legii să caute soluții în așa fel încât astfel de comportamente să nu se mai repete, iar vinovații sa fie deferiți, cât mai rapid, justiției, cu luarea măsurilor care se impun.

Organizația Județeană Călărași a PNL dezavuează total astfel de comportamente, ca cel din comuna Dichiseni, și face un apel la rațiune și responsabilitate.

Campania electorală a anului 2024 trebuie să se bazeze pe proiecte și pe bună-credință.