PMC/ Marius Dulce & Eduard Grama au promis locuri de joacă în mun. Călărași. Se țin de cuvânt…

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru PMC/ Marius Dulce & Eduard Grama au promis locuri de joacă în mun. Călărași. Se țin de cuvânt…

Deplasările primarului Marius Dulce prin mun. Călărași în campania electorală anul trecut i-au oferit imaginea dezolantă a unor parcuri neîngrijite, cu iarba uscată și lipsite de toalete publice. Lipsa locurilor de joacă pentru copii a fost una dintre solicitările cetățenilor pentru a fi remediate de către noul primar. Receptiv problemelor acestora administratatorul public Eduard Grama a identificat cele mai bune oferte preț/ calitate pentru a integra în peisagistica ce urmează a fi refăcută a mai multe locuri de joacă.

Eduard Grama: Am identificat mai multe locații în parcuri unde putem integra locuri de joacă pentru copii. Este vorba de 2 locații în parcul Central și 3 în parcul Dumbrava. Reabilităm locul de joacă de lângă Queen dar și cel de lângă foișorul din apropierea Cinema Victoria.

În locul prafului amestecat cu pietriș se vor amplasa piste de tartan

Locul dinspre ce a mai rămas din Cinema Victoria este degradat, lăsat pradă uitării deși în zonă locuiesc multe persoane vârstnice ce au grijă de nepoți. Vom amplasa piste de tartan în combinație cu aleile existente și cu spațiile verzi și vom amplasa mobilier stradal și de joacă special. Pentru că spațiile sunt mici vrem să realizăm diversitate de jocuri pentru cei mici cu tobogane, leagăne, scrâncioabe, etc. 

Locul unde fosta administrație liberală a montat un foișor de numai…800 milioane lei vechi

Parcul Dumbrava este un parc unde fosta administrație a neglijat orice investiție pentru petrecerea timpului liber de către tineri. Mobilierul este degradat, aparatele instalate au fost distruse, iar în peisaj găsim celebrele corturi și magazii în care numai comerț nu putem presupune că de poate desfășura. Un lucru să știți…Bunul plac în administrarea parcurilor din municipiul nostru a încetat în mandatul primarului Marius Dulce – a explicat Eduard Grama, indicând multe din neregulile constatate ce trebuie îndreptate…

Ni s-au dat exemplul foartei bune administrări din alte municipii și vom urma lucrurile bune realizate și după modelul acestora. Vom realiza un teren de baschet pe zona dintre intrarea în parc și parcul recent reabilitat prin POP. Reabilitarea printr-un proiect POP a fost mai mult electorală și de aceea trebuie să ne orientăm să reparăm bazinul de apă dar și mobilierul distrus – a continuat Eduard Grama.

 În locul gunoaielor se vor realiza locuri de joacă

 Risipa de bani se vede cu ochiul liber…

În parcul Dumbrava sunt mai multe variante de realizare a locurilor de joacă. Am renunțat la soluțiile costisitoare propuse de irigare a parcului cu apa din bazin sau de amplasare a unor sisteme de amplificare. Avem nevoie de soluții eficiente, utile și mai ales economice care să aducă satisfacție oamenilor și mai ales celor mici a explicat Eduard Grama. Proiectele noastre au consultarea cetățenilor și cele selectate vor fi prezentate pe pagina facebook a Primăriei. Realizarea de locuri de joacă nu este prioritară asfaltării și realizării de parcări dar este și aceasta o promisiune pe care am făcut-o. Ne ținem de cuvânt! a încheiat administratorul public al mun. Călărași Eduard Grama.