Peste 450 de misiuni de ordine publică executate de jandarmii călărăşeni în luna aprilie.

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Peste 450 de misiuni de ordine publică executate de jandarmii călărăşeni în luna aprilie.

În luna aprilie a.c., jandarmii călărăşeni au executat peste 450 de misiuni de ordine publică pentru prevenirea faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, la nivelul judeţului Călăraşi.

În această perioadă, aproximativ 1100 de jandarmi au executat misiuni specifice de menţinere și asigurare a ordinii publice, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, cultural-artistice și religioase, cât și acţiuni specifice în colaborare cu lucrătorii silvici pentru combaterea furtului de material lemnos, precum și acțiuni în sprijinul lucrătorilor Enel, pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică.

În urma misiunilor desfăşurate, jandarmii au aplicat 51 sancţiuni contravenţionale.  Valoarea amenzilor este în cuantum de 10.000 lei.

De asemenea, efectivele de jandarmi au constatat 18 infracţiuni, dintre care 1 în acțiuni proprii și 17 în cooperare cu Poliţia, fiind identificați 16 autori.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL