Pesedistele din Călărași sărbătoresc permanent Dragobetele. Vino și tu la pieptul meu…

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Pesedistele din Călărași sărbătoresc permanent Dragobetele. Vino și tu la pieptul meu…

Pesedistele marcante din organizația Călărași s-au reunit ieri la o gheretă din lemn a Primăriei Călărași unde s-au…fotografiat. Vestimentația erotică stridentă amintind de basmele cu Făt Frumos ajuns consilier și zâne ajunse prin Parlament cu tot cu consiliere… au atras privirea curioșilor. Unii nu au putut aprecia corect însemnătatea acestei sărbători creștine, considerând prezența pe stradă drept o ieșire în decor inoportună manifestațiilor de stradă din țară. Unii au apreciat drept neserioși pe tinerii prezenți și i-au evitat…

Partricipanților la o așa zisă tombolă se spune că li s-ar fi oferit premii mai atractive decât premiile oferite de organizația PNL. Astfel pesediștii au oferit un week-end la munte pentru 3 cupluri (masculi și femele). Nimeni nu știe cine a servit cina atât de romantică pe la Podul 4. Se bănuiește că cei 5 elevi convocați la manifestare au primit cele 10 bilete la Cinema 3D. Din gura târgului am aflat că s-au dat și vreo 70 de tricouri emblemate erotic pentru cuplurile mascul/femelă inscripționate: „drăgubit/drăgubită”.
La minunatul eveniment nu au putut lipsi președintele interimar al PSD Călărași, preotul Candea Ciprian și senatoarea Roxana Pațurcă. Acestea s-au fotografiat cu membrii de partid de la fața locului. Preotul din Ștefan cel Mare, Pandea Ciprian a binecuvântat în taină miraculoasa întâlnire cu cetățenii ai pesedistelor.
Pentru pesediste, întâlnirile de Dragobete sunt ceva normal în tot cursul anului. Acestea nu ratează strângerile la piept ale bărbaților adevărați din PNL Călărași, cum ar fi…Iliuță Vasile. Și la la Crăciunul PSD, pesedistele au invitat liberali bine cu care s-au întreținut, au dansat după caz.

Marea strângere la piept a pesedistelor va fi de Ziua Femeii, organizată la Podul 4, contracost…Aceasta poate fi o oportunitate pentru bărbații politici adevărați de a le strânge în brațe, învârti și tăvăli apoi politic prin ședințe de consiliu ori prin minunatul nostru Parlament.

Citiți cotidianul online Atitudinea din Călărași Pentru că nu știți ce pierdeți…