Pentru lucrătorii IPJ Călărași pandemia nu s-a terminat. Ei continuă lupta anti COVID prin…controale

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Pentru lucrătorii IPJ Călărași pandemia nu s-a terminat. Ei continuă lupta anti COVID prin…controale

Nr. 382 din 31 iulie 2021

CONTINUĂ ACȚIUNILE ORGANIZATE DE POLIȚIȘTI PENTRU SIGURANȚA COMUNITĂȚII

Vineri, 30 iulie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 76 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 500 de autovehicule destinate transportului de persoane. În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 1.889 de persoane și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Obiectivul urmărit în cadrul acțiunilor desfășurate este siguranța cetățenilor, iar acțiunile pentru limitarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) vor continua, forțele de ordine fiind permanent la datorie, pe raza întregului județ.