Pe strada Variantă cei 4 salariați de la marele concern austriac Strabag s-au apucat de trotuare. Șoseaua…altădată

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Pe strada Variantă cei 4 salariați de la marele concern austriac Strabag s-au apucat de trotuare. Șoseaua…altădată

Te ia surprinderea să vezi cum o firmă așa de mare a adus la Călărași doar 4 muncitori. Strabag a excava toată șoseaua, inclusiv stratul suport de sub ea, dar și toate gurile de canalizare, realizate pe mandatul primarului Dragu. Peisajul este selenar, gropi adânci de 1 metru se cască lângă singura bandă de circulație de peste o lună. Praful intră la oameni cu kilogramele în case, iar lucrarea este abandonată pe șosea – spun locatarii din zonă. Primarul Drăgulin spunea acum 1 lună în ședința de consiliu local că șoseaua trebuie terminată până în luna august anul curent. I s-a spus că lucrează doar 4 salariați la borduri și trotuare…vă acest lucru nu este posibil. Iată realitatea în fotografii.

Euforia montării bordurilor a cuprins tot orașul nostru minunat. Pe strada Republicii, la intersaecța sa cu str București nu poate fi vorba de astfaltare nici în acest an. Sunt urgent de montat borduri. Că doar în asta stă farmecul unei capitale de județ…Să nu credeți că ele sunt fabricate în Călărași la Prefab ori altă firmă cu expertiză. Bordurile astea minunate sunt aduse tocmai de la Craiova….Chestii@socoteli.