Pe mandatul Drăgulin noi ”realizări”: se distrug zonele verzi de pe Bdul Republicii, și trotuarele de pe str. Dobrogei.

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Pe mandatul Drăgulin noi ”realizări”: se distrug zonele verzi de pe Bdul Republicii, și trotuarele de pe str. Dobrogei.

După ce zona verde de pe bdul Republicii de la calea ferată până la ENEL, a fost distrusă pentru a se îngropa un cablu, urmează distrugerea trotuarelor de pe str Dobrogei. Firmele aduse nu cunosc tehnologia forajului orizontal dirijat ci pe aceea a lopeții. Cetățenii se uită cum unul din prea puținele trotuare asfaltate din Călărași se distruge, și în fața caselor lor se înalță mormane de moloz. Molozul nu stă mult aici, spune pe furiș un salariat, pentru că îl ducem pe o altă stradă, pe Libertății, unde astupăm gropile  de pe șosea neasfaltate de mai mulți ani. Despre asta s-a scris și pe link dar pe autoritățile din Primăria Călărași pare că le doare la bască… Aici, pe trotuarele de pe str. Dobrogei o să îngropăm cablul electric, și vom lăsa câteva luni ca molozul cu care astupăm să se tasese. Vom asfalta probabil prin septembrie-noiembrie trotuarul, se arată – spre disperarea locatarilor din zonă care înjură din tot sufletul pe cel ales, arătând că nu va mai vedea vreodată votul lor.

Și conducătorii auto înjură, pentru că traficul pe un sens este blocat de lucrări iar pe celălalt proprietarii își parchează autovehiculele. ”Primarul ăsta ne-a înnebunit cu lucrările astea, haotice și cu debandada din traficul auto” spun conducătorii auto indicând restricțiile, lipsa sau nefuncționarea semafoarelor și mai ales străzile ghiorlănite – cu care administrația Drăgulin se mândrește.