Pay Pal va lansa portofelul criptografic…

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Pay Pal va lansa portofelul criptografic…

Președintele PayPal a declarat se pregătește o versiune inițială a portofelului criptografic și că în câteva luni va fi disponibil în Statele Unite ale Americii. Acesta va oferi deținătorilor economii de randament ridicat, acces timpuriu la fonduri de depunere directă, capacitate de mesagerie, capabilități de criptare suplimentare și multe altele a arătat președintele Pay Pal. Astfel fiecare portofel va fi unic, condus de capabilități avansate de AI și învățare automată.

Dan Schulman: Suntem una dintre puținele companii de plăți care le permite consumatorilor să utilizeze criptocurrency ca sursă de finanțare”, a spus CEO-ul PayPal. „De asemenea, vedem adoptarea și tranzacționarea puternică a criptomonedelor pe Venmo.

PayPal a anunțat că va crește limita de achiziții criptografice pentru anumiți utilizatori cu sediul în Statele Unite de la 20.000 la 100.000 de dolari. Compania de plăți a declarat inițial că va intra în spațiul criptografic în octombrie 2020, permițând ulterior clienților eligibili să utilizeze cripto pentru tranzacționare și plăți.