Patrioții de la A.U.R. Călărași nu își pot prezenta înfrângerea și să mulțumească alegătorilor

4 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Patrioții de la A.U.R. Călărași nu își pot prezenta înfrângerea și să mulțumească alegătorilor

Alegerile locale au trecut și iată că doar PSD & PNL au mulțumit alegătorilor pentru participarea la vot. Așteptările călărășenilor au fost prea mari de la A.U.R. erijat sub numele de partid al patrioților. Campania electorală a acestui partid nu a putut să își prezinte candidații și programele lor. Timid, Daniel Florea / fost președinte interimar a prezentat că se va lua la trântă cu sărăcia, cu jaful banilor publici, cu corupția în clipuri scurte.

Partidul Domniei Sale nu a putut prezenta nici pe noul președinte, interimar și acesta după prea mulți ani în care A.U.R. nu are vreo filială județeană aleasă cu conducere / conform legii partidelor politice. Pe surse aflăm că A.U.R. a câștigat prea puțin, doar 4 consilieri locali la mun. Călărași și alți 4 în Consiliul Județean. Nu i-a putut prezenta. Distanța față de populație a acestui partid a crescut prea mult și va fi uitat curând. De remarcat atitudinea acestui partid de patrioți incapabili să depună o coroană la vreun monument al Eroilor din județ de Ziua Eroilor, emiterea vreunui comunicat de presă privind respectul datorat eroilor, măcar de pe fularele atârnate la gâtul acestora.

Campania electorală a trecut, oamenii veritabili din politica călărășeană s-au filtrat. Rămâne să vedem cum va reprezenta A.U.R. interesele cetățenilor și în ședințele de consiliu, dacă vor veni cu proiecte pentru dezvoltarea municipiului sau județului ori se vor rezuma doar la critica lui Dulce & Iliuță.