Parcuri cu buruieni şi lucrări de mântuială în cartierul Mircea Vodă. Pe cine înjură locatarii…VIDEO

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Parcuri cu buruieni şi lucrări de mântuială în cartierul Mircea Vodă. Pe cine înjură locatarii…VIDEO

Pe strada Variantă, Primăria Călăraşi are în administrare un parc. De fapt parcul este administrat de natură, pentru că Primăria se ocupă doar de un scuar şi de parcul central, spune consilierul Buzea aflat de faţă. Buruienile au copleşit iarba uscată. Nici pe câmp nu poate fi aşa de părăsit spun locatarii atraşi de discuţia cu consilierul. Este o risipă de bani, spun ei…Dacă nu sunt în stare să administreze toate parcurile atunci ce mai caută acolo, la Primărie?

În cartierul Mircea Vodă, din minunatul municipiu vizitat ieri de chinezi… descoperim o locaţie ca la sate. Străzi fără asfalt, acoperite de moloz amestecat cu pietroaie tasate. Canalizările sunt mai sus de cota trotuarului, încât niciodată apa nu poate să se scurgă în ele – arată cetăţenii. Pe strada Năvodari intersecţie cu strada Crângului, satul românesc devastat de lucrările CL8 este prezentat de locatari în video. Ei îl acuză pe primar, pe care îl consideră responsabil. Buruienile înalte de pe str. Crângului te invită să ocoleşti trotuarul…Primarul este vinovat că nu a verificat cum s-au efectuat lucrările spun cetăţenii, arătând către un geiger din apropiere. Bani băgaţi în buzunarele unora degeaba…arată cetăţenii. Peste geigere au crescut buruienile. Praful intră în curţi şi în case, arătând în splendoarea sa performanţa mandatului Drăgulin. Este oraşul cu borduri…spune un locuitor de aici, indicând mântuiala cu care s-au efectuat lucrările. Să vină Drăgulin aici, în Mircea Vodă să vadă…că de aia l-a votat lumeaStarea cartierului este jalnică, spun alţi trecători care se alătură discuţiei. În 30 de ani nu s+a făcut nimic. Străzile sunt jalnice…mi-am rupt 3 maşini, în condiţiile în care sunt plătitor de taxe la Primărie de cel puţin 10000 ron. Administraţia publică este responsabilă. Îi înjur în fiecare zi…spune un cetăţean extrem de revoltat. Degeaba l-am votat pe Drăgulin, spune o doamnă. Consilierul Buzea trage concluzii.