Parcarea pieței Big ocupată de brazi. Cetățenii caută loc de parcare în pădure?

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Parcarea pieței Big ocupată de brazi. Cetățenii caută loc de parcare în pădure?

După ce parcării publice din fața Primăriei Călărași i s-a schimbat destinația pentru patinoar și mașinuțe tamponate@alte distracții – fără a fi consultat Consiliul local iată că și alte parcări nu mai pot fi folosite public. Pentru realizarea parcării auto de la Piața Big s-au investit sume frumoase de bani. Numai că cetățenii nu o pot folosi. Și în acest an ea a fost folosită pentru depozitarea pepenilor, a verzei, iar acum a venit rândul brazilor. Este inutil să cauți un loc de parcare, măcar contracost…nu ai vreo șansă, decât ocolind vreo 2 străzi mai încolo de piața în cauză.

Mulți se întreabă dacă Serviciul public de Piețe, Târguri și Oboare închiriază și șoseaua sau trotuarele pe lângă parcarea publică…Degringolada, harababura a cuprins de sărbătorile de iarnă din acest an această Piață, Primăria arată din nou neputincioasă, deși doamna consilier Carmen Filimon a răgușit arătând neregulile din această piață în ședințele Consiliului local. Este încă o dovadă că nimănui nu-i pasă de destinația locurilor pentru parcări în municipiu, de modul haotic în care comerțul călărășean se desfășoară.

Domnule director Vasile Manea, dvs. unde vă parcați autoturismul? Că noi nu ne prea găsim locuri în parcarea publică…