Panică în PNL. Liberalii au plecat din mun. Călărași ca să voteze în comuna Borcea. Pură întâmplare?

4 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Panică în PNL. Liberalii au plecat din mun. Călărași ca să voteze în comuna Borcea. Pură întâmplare?

Generalul Stoica, candidat la fotoliul de viitor prefect a votat la Secția 90 din com. Borcea

Pe surse: Domnul general de bg. în rezervă Stoica, președinte la organizația jud. de pensionari PNL și secretar adjunct al org. jud. PNL a mers azi la Borcea, unde a votat împreună cu alți liberali domiciliați în mun. Călărași. Culmea este ca liberalii să piardă alegerile prezidențiale în comuna noastră, condusă de un liberal marcant – au declarat cetățenii indicînd că cel mai iubit dintre fiii satului, rămâne tot actualul primar Nedelcu Aniel care este… liberal. De ce le este frică la liberali? Că vor pierde alegerile în localitatea unde liberalii au una din cele  puternice organizații din județ?…au spus oamenii. Viitorul prefect domnul general Stoica  poate candida la noi în comună ca și primar. Nimeni nu îl împiedică să facă asta. Își poate cumpăra aici o casă  și face buletin de…Borcea. Numai că noi avem alte preferințe. Nu ne lăsăm prostiți de conducerea de partid, indiferent care ar fi asta. Știm cum să votăm. O facem cu mintea și cu inima – a declarat numitul Iancu Tudorel..

Ei au arătat că îl iubesc pe Aniel pentru că a asfaltat toate localitățile, a construit o piață modernă, un stadion și finalizat alte proiecte. Aniel îl bate pe Stoica sau pe oricine va veni aici la noi ca să candideze. La Primărie îl vom vota tot pe el și pe partidul pe care îl va reprezenta, indiferent care va fi acest partid – au declarat oamenii simpli. Ei au descris starea de frică, de temere și de panică instaurată de IPJ Călărași, astăzi de ziua alegerilor prezidențiale, Instituție care a  care a adus nejustificat în localitate peste 30 de polițiști:  Aceștia au oprit în mod nejustificat și repetat autoturismele aflate în trafic, spre exasperarea conducătorilor, îngrozirea acestora. Am crezut că este un filtru, că a dezertat cineva din penitenciar sau că se caută vreun criminal sau infractor periculos ne-au spus cetățenii prezentându-ne poze cu zecile de polițiști aduse de comanda IPJ în localitate. Așa ceva nu am văzut nici la mineriadă …au spus oamenii simpli, unii ironizând munca polițiștilor care astăzi, cu ocazia  alegerilor prezidențiale nu s-a desfășurat în folosul cetățenilor așa cum le-a cerut noul ministru de interne.

Disperarea unor partide de a câștiga alegerile prezidențiale atinge cote de nebănuit…Cetățenii văd asta. Iată ce ne spun…

Suntem o comună de oameni liniștiți, normali, pașnici. Nu am avut vreodată incidente electorale și nu înțelegem cum vin cu bocancii alte persoane străine de localitate, care nu locuiesc aici sau nu au vreo rudă pentru a vota. Probabil Poliția protejează pe aceste persoane și le dă voie să practice  turismul electoral – au declarat cetățenii nemulțumiți de ocuparea comunei Borcea și satului Pietroiu, de către polițiști. Ei și-au manifestat neîncrederea în actualul guvern privind modul în care sunt coordonate activitățile polițienești. Avem nevoie de polițiști pentru a prinde infractorii, au spus cetățenii indicînd numărul mare de furturi cu autori necunoscuți. Acum la alegeri vedem că există polițiști, mascați…Unde sunt ei ascunși în restul timpului, cu ce se ocupă? au declarat cetățenii.