Pandea Ciprian/PSD Călărași de Ziua Com. Vâlcelele: Avem în comun culoarea roșie. Am demonstrat că PSD a contribuit la dezvoltarea județului…VIDEO

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Pandea Ciprian/PSD Călărași de Ziua Com. Vâlcelele: Avem în comun culoarea roșie. Am demonstrat că PSD a contribuit la dezvoltarea județului…VIDEO

De Ziua comunei Vâlcelele, comună cu Ziua Fermierului primarul Ionel Tatu a invitat oameni ai Comunității fără deosebire de orientarea politică pentru că așa este normal de ziua unei localități. Printre oficialități… ambasadorul Republicii Belarus în România, primari din Republica Moldova ai unor comune înfrățite cu comuna Vâlcelele, prefectul George Iacob, președintele Vasile Iliuță, secretarul de stat dr Pandea Ciprian/preș. org jud Calarasi PSD, Roxana Pațurcă-senator PSD, vicepreședintele org jud PNL primarul com Grădiștea Corbu, fostul prefect Emil Mușat, administratorul public al CJ Bogdan Georgescu, consilierul județean Marin Cristian, primar și conducători de Instituții din județ. Încă o dată primarul Tatu a dat dovadă de bun simț invitând pe toți cei apreciați drept Oamenii Comunității, pe toți cei responsabili care concură la realizarea de lucruri bune pentru localitate.

 

Invitat să ia cuvântul, președintele PSD Călărași, dr. Ciprian Pandea a arătat că localitatea și primarul Ionel Tatu are în comun cu PSD culoarea roșie, acesta fiind ales în mandatul anterior pe listele PSD. Președintele CJ, liberalul Vasile Iliuță a intervenit arătând că împreună cu PSD s-au făcut și se vor face lucruri bune pentru județ fiind alocate de guvernul PSD în acest an peste 750 miliarde lei prin proiecte PNDL. Liberalii și social democrații au arătat la Vâlcelele că pot trece peste mândria politică atunci când dores împreună prosperitatea județului și bunăstarea locuitorilor, prin lucrurile bune pe care le fac pentru aceștia. VIDEO.

Alături de liderul social democrat călărășean Ciprian Pandea a fost senatorul PSD Roxana Pațurcă, primari social democrați de a căror activitate se leagă printr-o foarte bună colaborare proiecte ale comunei Vâlcelele.

Roxana Pațurcă: Am fost alături de locuitorii comunei Vâlcelele la Zilele fermierului călărășean. Le-am urat “La mulți ani!”, un an bun și plin de roade, sănătate și să petreacă această sărbătoare în armonie și cu voie bună. Felicitări domnului primar Ionel Tatu pentru organizare!