Orice lucru serios începe cu un repaus. Munca la borduri cere un șpriț bun. Galerie foto pe str. Năvodari

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Orice lucru serios începe cu un repaus. Munca la borduri cere un șpriț bun. Galerie foto pe str. Năvodari

După ce nunta unor spoitori i-a obligat pe mulți să stea cu geamurile închise, pe strada Năvodari în jurul blocului G8 locatarii au mai avut o surpriză…Imediat după nuntă, directorul Direcției Tehnice din Primărie, împreună cu directorul Serviciului Spații verzi și mai mult pavaje au inspectat zona.  Gunoaiele, ambalajele lăsate de nuntași nu sunt o problemă ci bordurile care trebuiesc montate și aici, ca în tot orașul nostru minunat, de altfel.

Peste 10 km de borduri montate într-un an este o performanță greu de egalat a primarului Drăgulin. Muncitorii muncesc cu drag în prezența șefilor, după care iau un repaus. Asta pentru că orice lucru serios ar fi trebuit să înceapă cu un repaus. Lângă sticla de 2,5 l de bere Ciucaș și cea de Coca Cola apare apa minerală și vinul pentru șpriț. Sunt lucruri normale, și oamenii se apucă de…repaus. Dacă bordurile vor fi alinate greșit sau vor bloca vreo canalizare ori garaj, de vnă va fi…Drăgulin, nu?