Orașul Lehliu Gară are același primar. Iulian Iacomi a depus astăzi jurământul.

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Orașul Lehliu Gară are același primar. Iulian Iacomi a depus astăzi jurământul.

Astăzi 23.10.2020 a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local Lehliu-Gară și depunerea jurământului Consilierilor Locali. Investirea primarului Iulian Iacomi a avut loc în prezența domnului prefect Marian Stoica, doamna senator Roxana Pațurcă, secretarul de stat Alin Dragulin, directorul DSP Călărași Rădulescu Cezar Cristian, părintele Protopot Zotta Mihail dar și a reprezentanților comunității locale.

Iulian Iacomi este născut la 24 iunie 1967. În perioada 2000 – 2008 a fost primar al com. Dor-Mărunt. Din 2008 și până în prezent este primar al orașului Lehliu Gară. În 2016 a fost ales deputat, funcție la care a renunțat repede fiindu-i mai dragă munca din administrație și orașul Lehliu decât fotoliile din Parlament. Iulian Iacomi a absolvit în 2005 Universitatea Biotera. Are un master la ASE București, și este specializat în management financiar public. El are la primăria Lehliu Gară în subordine peste 40 de salariați de peste 16 ani. A demonstrat eficiență în administrația publică, viziune pe termen mediu și lung, este flexibil în abordarea situaților de lucru, a dat dovadă de seriozitate, capacitate de lucru în echipă, și mai ales comunicare eficientă cu cetățenii – fapt pentru care aceștia l-au reales.

Proiectele de dezvoltare ale orașului Lehliu, satului Razvani și Buzoeni sunt în plină derulare. După finalizarea lucrărilor de extindere a rețelei de apă și canalizare, și a lucrărilor de gaze naturale din Răzvani urmează cel mai mare program de asfaltare al localităților, un program pentru care primarul Iacomi a reușit să obțină finanțare. De numele lui se leagă un construcția unui stadion modern în Lehliu Gară, un parc central, a unui cămin cultural în Răzvani, alimentarea cu energie electrică în cartierul nou sau a multor alte lucrări…

Am promis în alegerile din 2017 celor din Răzvani că vor avea tot satul gaze naturale. Mă țin de cuvânt. Înființarea distribuției de gaze naturale din Răzvani este în valoare de 3 134 000 lei și o efectuăm prin Gazmind. Vom realiza o investiție durabilă care va fi integrată cu infrastructura existentă și corelată cu investițiile viitoare. Pentru realizarea sistemului de alimentare cu gaze a fost necesar avizul Megaconstruct cu privire la posibilitatea tehnică de racordare la sistemul deja existent… a spus Iulian Iacomi.

 

Motto Iulian Iacomi:

Cine crede că a fi primar presupune a sta bine, mersi se înșeală. Am o singură grijă: Oamenii. Schimbarea spre bine a venit prin multă muncă, am dovedit asta. Familia mea, casa mea, orașul meu este Lehliu. Am dat de mult timp start implicării și am spus stop nepăsării. Noi, cei din familia Iacomi, cei din echipa mea ne ascultăm inimile în tot ceea ce facem…Îi ascultăm pe oameni…