Omul politic Daniel Drăgulin ne spune de ce a oprit asfaltarea la intrare în municipiu

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Omul politic Daniel Drăgulin ne spune de ce a oprit asfaltarea la intrare în municipiu

În urmă cu vreo săptămână, cotidianul nostru a publicat cum că Primăria Călărași sub semnătura primarului Drăgulin a înaintat o plîngere penală împotriva Consiliului Județean pentru că acesta asfalta proprietatea lor, respectiv intrarea în municipiul Călărași dinspre Piscicola. Denunțul primarului, obișnuit să folosească Instanța de judecată și împotriva cotidianului nostru care a mai semnalat nereguli din municipiu a fost aspru sancționată de cetățeni pe paginile de socializare.

Mulți dintre aceștia au prezentat neputința lui Drăgulin de a face ceva concret în acești aproape 8 ani de mandat de când este primar. Limbajul dur al cetățenilor care s-au săturat de străzi excavate, de praf și lipsa parcărilor, de lipsa semafoarelor inteligente, de gunoaiele ce invadează municipiul sau mirosurile insuportabile, de haosul din circulația rutieră, etc. au determinat pe biroul de presă al primarului Drăgulin să apere imaginea omului Drăgulin dar și a omului politic Drăgulin. O fi vreo relație contractuală a funcționarilor publici din Primărie cu toate cele 3 persoane?

Ca și când nu este una și aceeași persoană care se opune asfaltării în municipiu… Asfaltare pentru care nu a făcut absolut nimic…Deși Codul rutier obliga pe primar să administreze drumurile, acesta a stat bine mersi, comod, fără să acceseze fonduri de la guvern așa cum fac primarii din județ. Iliuță nu a putut asista cum capitala de județ asigură accesul în municipiu. Gropile de pe drumul uzinal cu marginile surpate, abrupte erau un pericol iminent pentru circulație. La fel lipsa iluminatului, a marcajelor, expuneau la producerea de accidente. 

 

Pentru că Iliuță, spre deosebire de Drăgulin… este omul care face, a solicitat și i s-a eliberat Certificatul de Urbanism. A solicitat și Autorizația de construire dar primarul nu vrea. Acum Drăgulin, omul politic apare pe scenă. Politicianul din Drăgulin s-a trezit și ne spune prin biroul de presă de la Primărie (ce o avea legătură Primăria cu politica) că CJ are nevoie de avizul de la ISC.

 

Ca să justifice oprirea lucrărilor, Drăgulin a făcut nu numai un denunț penal. El a denunțat și la ISC prin adresa 35196/30.07.2019 prin care solicita ca Inspectoratul de Stat în Construcții să  comunice Primăriei acordul acesteia pentru intervenție asupra drumurilor. ISC  a dispus primarului să ia toate măsurile legale privind începerea execuției lucrărilor de construcții, la obiectivul în cauză, fără să se fi obținut autorizația de construire. Rezultă clar din adresa postată pe pagina Primăriei.

Ca să arate că primarul este responsabil, biroul de presă al acestuia ne vorbește despre omul Drăgulin. Mai mult omul politic Drăgulin ne spune despre privilegii în detrimentul unor persoane fizice sau juridice în legătură cu acest drum. Despre utilitatea publică a unui drum Domnia Sa nu poate vorbi. Să fie tăinuire sau doar favorizare nu avem dreptul de a judeca. Nici  neputința de a asfalta acest drum timp de 8 ani. Iată ce ne transmite Biroul de presă al omului Drăgulin, al omului politic Drăgulin și primarului Drăgulin…

 

 

Ce legătură o avea Biroul de presă al Primăriei cu declarația unui om politic, cititorii au sancționat. Iată cum…