Oloianu și Măgăreață – gustul produselor românești de calitate

8 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Oloianu și Măgăreață – gustul produselor românești de calitate

Oborul săptămânal a fost astăzi 19 noiembrie asaltat de călărășeni, politicieni, polițiști locali , jandarmi și administrația locală. Vremea însorită a dat ultima ocazie se pare din acest an pentru comercianți să își expună marfa. Ca de obicei, cea mai mare înghesuială a fost la restaurantele Monik și Virgil Oloianu dar și la cel al lui Ilie Măgăreață. Concurența dintre aceștia este bine cunoscută clienților, ceea ce îi îndeamnă către competiție, către produse bine preparate, servite și prețuri mici.

img_20161119_084113

Oferta de mici proaspeți, cârnați cu murături, berea au atras pe vânzătorii și clienții din Obor. Dacă firma familiei Oloianu preferă comercializarea produselor Selgros, firma lui Ilie Măgăreață preferă comercializarea produselor proprii. Ilie are rețeta lui pentru prepararea micilor și cârnaților care atrage pe  cei mai gurmanzi consumatori. Este greu să apreciezi care sunt cei mai buni mici spun aceștia. Ne plac produsele de la acești comercianți, efortul lor merită recunoscut și apreciat de călărășeni – spun clienții.