O nouă primă de 1,2 miliarde lei vechi îl așteaptă pe fostul director al Ecoaqua, Cezar Neagu. Iată faptele…

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru O nouă primă de 1,2 miliarde lei vechi îl așteaptă pe fostul director al Ecoaqua, Cezar Neagu. Iată faptele…

Ecoaqua S.A. a constituit (provizionat) la 31.12.2017 încă 120 000 ron pentru o viitoare primă ce va fi acordată fostului director general Cezar Neagu.

Aceasta rezultă din Nota explicativă-bilanț la 21.12.2017, capitolul provizioane de pe site-ul Ecoaqua. Astfel la pagina 2-3 aflăm că la sfârșitul anului 2017 societatea are asigurate provizioane  în sumă totală de 635.790,52 ron pentru:

–  participarea salariaților la profitul anului 2016, sucursala Oltenița de 1087 ron;

–  participarea salariaților la profitul anulului 2017, sucursala Călărași de 29.7692 ron;

– obligații rezultate din Contractul de mandat de director general și Cons de adm. în sumă de 120.000 ron;

Mai jos pun capturi de ecran din care să vă minunați …

Ca și comentarii, în materialul furnizat pe site-ul societății se spune că …Obligațiile rezultate din Contractul de mandat al directorului general și Consiliului de Administrație sunt în sumă de 120 000 ron.

În aceste condiții, mii de călărășeni reclamă umflarea facturilor pentru furnizarea serviciilor de apă și canalizare cu sume enorme, nereale cu cantități greu de crezut că ar putea fi consumate la o garsonieră. Oamenii reclamă lipsa de performanță a managerului societății care a finalizat defectuos un proiect de reabilitare al rețelelor de apă canal distrugând infrastructura din mun Calarasi, care nu a fost adusă la starea inițială de firmele, unele fără expertiză ce au fost contractate. Se discută despre gropile din carosabil, canalizările surpate și mai ales  avariile zilnice la o rețea care ascunde multe racorduri clandestine, care conduc la  umilirea celor buni platnici pentru a le încasa sume de bani datorate de cei răi platnici. Mandatul lui Cezar Neagu de director a expirat. El nu a mai fost validat după examen de AGA întrucât a declarat date false, contradictorii privind planul său de manageriat la această societate ce are declarate pierderi în rețea de cca 53% pe care nu știe cum să le recupereze…