Numirile politice ajung și la PSD Călărași

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Numirile politice ajung și la PSD Călărași

Președintele interimar al PSD Călărași, Ciprian Pandea a fost numit recent subsecretar de Stat la Ministerul Tineretului și Sportului. Logica numirii după  expertiza absolventului facultății de teologie, al unui master și doctorat în teologie ar fi fost numirea sa la Ministerul Cultelor… dar conducerea de partid l-a dorit astăzi, de Ziua Internațională a Femeii,  pe Ciprian Pandea la Ministerul Tineretului și Sportului.

Căutările complexe pe google academic ale lucrărilor științifice publicate în reviste de specialitate ISI sau B+, obligatorii pentru acordarea titlului de doctor, nu au găsit vreo contribuție sau diseminare a rezultatelor cercetării științifice teologice ale președintelui interimar al PSD Călărași în domeniul religiei. Nici în domeniul tineretului și sportului nu am găsit contribuții, în afara unor aprecieri ale unui jurnal local foarte servil… Pentru că o informare corectă pornește de la un CV personal, care să confirme pregătirea și performanțele profesionale ale tânărului social democrat nu am găsit nimic… Domnia Sa, a lăsat vacantă catedra de religie de la Școala gimnazială ”Dragoș Marin” din comuna natală Ștefan cel Mare – unde preda de 4 ani religia ortodoxă, fiind plătit cu ora. Acesta a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul”  din București. Omul politic are 29 ani și  ca pasiuni declarate pe un blog personal indică autoturismele și politica.

De menționat că tot astăzi, de la Chișinău, pentru România Tv, fostul președinte al PSD, Victor Ponta a apreciat că miniștrii din actualul guvern se califică la locul de muncă, făcând aluzie la lipsa lor de pregătire profesională în domeniu. Firește că aceasta nu se poate referi la numirea social democratului călărășean, pentru că între teologie pe de o parte  și tineret ori sport este o foarte strânsă legătură, de care implementarea reformei social democrate va ține cont.

Deocamdată, social democratul călărășean nu a fost urcat și pe site-ul ministerului de la adresa http://mts.ro/despre-noi/conducerea/lista-persoanelor-din-conducerea-mts-2/ Se bănuie că acesta ar fi fost numit ca subsecretar de stat pe activități de tineret sau subsecretar de stat pe activități de sport, aceste funcții fiind vacante… Se așteaptă și un comunicat oficial din partea PSD Călărași, informația fiind preluată de la presa locală fidelă după alegerile parlamentare și acestui partid.