Nicușor Cionoiu/ PSD Călărași: Împreună vom putea aşeza acest judeţ pe harta prosperităţii şi a bunăstării… VIDEO

9 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Nicușor Cionoiu/ PSD Călărași: Împreună vom putea aşeza acest judeţ pe harta prosperităţii şi a bunăstării… VIDEO

Nicușor Cionoiu este primul călărășean care deschide lista PSD Călărași pentru Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Renumit întreprinzător în construcții, Cionoiu prezintă că modernizarea Călărașiului și a României se poate realiza prin intermediul proiectelor cu finanțare europeană. În opinia sa, întreprinzătorii autohtoni trebuie sprijiniți iar autoritățile locale să devină un partener pentru mediul privat de afaceri.

Dezvoltare prin intermediul proiectelor cu finanțare europeană. VIDEO

Nicușor Cionoiu: Aş vrea să vă spun că eu mă consider un om al faptelor. M-am născut, am crescut aici, în Călăraşi, unde am învăţat şi mai departe am revenit în acest oraş. De la părinţi am învăţat ce înseamnă respectul pentru oameni şi acest lucru am încercat să îl insuflu şi copilului meu. Am terminat Facultatea de Construcţii, am condus o multinaţională timp de 18 ani iar experienţa în management m-a ajutat după aceea să construiesc o societate comercială cu capital autohton care are circa 140 de salariaţi care contribuie în acest moment la modernizarea infrastructurii în acest oraş.

 

Consider că din Parlamentul României pot să-i sprijin pe oameni, pot să ajut antreprenorii generali autohtoni. Ei sunt cei care mişcă în acest moment, care contribuie la dezvoltare. Ei sunt cei care au o groază de greutăţi. Vreau să conving toţi oamenii că statul trebuie să fie partener. Statul nu trebuie să fie inamicul omului care munceşte, şi, dacă mă uit la prietenii mei care şi-au dezvoltat afaceri oneste în acest judeţ, mă gândesc și la câte greutăţi au ei. Să ştiţi că muncesc foarte mult şi pe lângă responsabilitatea pe care o au faţă de familie, ei au responsabilitatea față de angajat, căruia trebuie să-i ofere un salariu şi un trai decente.

Cred că împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean și cu primarul municipiului Călăraşi vom putea aşeza acest judeţ pe harta prosperităţii şi a bunăstării. PSD Călăraşi încurajează munca. PSD Călăraşi încurajează competitivitatea. PSD Călăraşi protejează oamenii. PSD Călăraşi trebuie să fie lângă fiecare călărăşean. Înainte de toate, echipa noastră trebuie să contribuie la diminuarea decalajului dintre mediul urban şi rural. Trebuie să modernizăm, să găsim soluţii şi înainte de toate, trebuie să simplificăm toate procedurile. Proiectele europene, să ştiţi că nu au culoare politică.

Proiectele europene trebuie să se regăsească în toate localităţile și de ele să beneficieze toţi cetăţenii. Ele fac parte din modernizarea şi din europenizarea acestui judeţ. Absorbţia fondurilor europene, pentru mine, este o provocare. Voi încerca din toate puterile mele să creăm în acest judeţ lucruri care sunt normale, dar care nu s-au făcut până în acest moment… a declarat Nicușor Cionoiu, odată cu prezentarea publică a candidaților PSD Călărași pentru Parlamentul României.

Material electoral realizat la comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași de către Pîrloagă Marian Dorin I.I. CMF 11200020