Nicu Popa: De unde are Ecoaqua bani pentru competiții sportive? El îi cere lui Eduard Grama să înceteze să își mai facă propagandă politică folosindu-se de sportivi.

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Nicu Popa: De unde are Ecoaqua bani pentru competiții sportive? El îi cere lui Eduard Grama să înceteze să își mai facă propagandă politică folosindu-se de sportivi.
Nicu Popa a fost  director al CSM Calarasi intre 2001 si 2004: Sub semnătura lui Eduard Grama aflăm că una dintre competențele societății nu este numai furnizarea de servicii de apă și canalizare dar și organizarea de concursuri sportive. Grama s-a orientat către sponsorizarea a 10 cluburi de fotbal de juniori de către Ecoaqua. Vizavi  de acest lucru majoritatea populației critică Ecoaqua pentru creșterea nesimțită a prețului la apă și canalizare. De unde sunt banii pentru organizarea de competiții sportive? A consultat Eduard Grama și Ecoaqua pe cetățeni pentru ca societatea unde acționari sunt Consiliul Județean și primăriile să  le folosească fondurile? Este abilitată legal cu cod CAEN această societate pentru a organiza competiții sportive? Ce sumă de bani s-a folosit, nu rezultă de nicăieri – a arătat Nicu Popa. 
Nicu Popa a acuzat risipa banilor încasați de la cetățeni pentru servicii de apă și canal pentru propagandă politică
Eu as spune sa nu mai amestecati marfa cu ambalajul fiindca , in cazul Ecoaqua, acest lucru este imoral! Asigurati mai intai calitatea apei in limitele impuse de lege iar serviciile sa fie la un pret decent si mai vorbim! Pana atunci nu aveti dreptul sa va faceti propaganda politica folosindu-va de sportivi! Sportul se face asezat, cu plan de dezvoltare, cu obiective de performanta … Nu cu pomana ça vrea directorul sau Presesedintele « nustiucare » ! – a indicat Nicu Popa și într-un comentariu pe rețelele de socializare.