Nicolae Cuțăr/Ecoaqua: s-a spart conducta….pe șoseaua Flacăra. VIDEO

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Nicolae Cuțăr/Ecoaqua: s-a spart conducta….pe șoseaua Flacăra. VIDEO

Încă o minune cu care ne-am obișnuit…o altă avaucrărie la rețeaua de apă a blocat azi circulația pe str Flacăra, dar a lăsat și pe locatarii din cartier fără apă. Ajunși la fața locului aflăm că nu este vorba de rețeaua reabilitată unde Ecoaqua acționează precvent pt reparare ci o conductă cu diametrul de 600 mm care s-a spart din cauza vechimii. Locuitorii înțeleg că nu poate fi vorba de apă platp la chiuvetă așa cum li se recomandă să se consume de către conducerea Ecoaqua ci de apă cu multe impurități dintr-o rețea care iată din cauza vechimii se sparge.

Lucrătorii de la Ecoaqua care acționează pentru remediere stau în apă până la brâu frecvent. O fac pentru un salaru. Nu se poate discuta despre sporuri ci despre pericole de accidente, unul fiind surparea malurilor șoselelor excavate peste lucrători.Vizavi de toate acestea sunt cetățenii. Mulți acuză nu numai disconfortul creat de lipsa apei ci și faptul că plătesc pierderile de la avarii. Frumos, nu?